Deppblogg

Snart tar batteriet slut på min dator men det gör inget för jag har inget viktigt att säga. Sitter kvar i skolan och pluggar medan dom andra drar till forum, mobbad som jag äär. Nejmen nu ska jag bara läsa tusen miljarders sidor biologi och sen ska jag jobba i två timmar. Och med risk för att låta som en pessimist, så måste plugga när jag kommer hem från jobbet, och imorrn och övermorrn. Jag har blivit en deppbloggare!! Kanske för att jag har ett deppigt liv...;/
Såhär glad är jag just nu!

Fader Abraham

Fyra söner hade Abraham, fast nää, han hade två om man ska tro min SO-bok. Orkar inte plugga mer men det måste jag och det gör mej galen:(( Nää men är väldigt trött idag och orkar inte blogga så nu är det slut..

Ove sundberg

Hej allihopa! Idag har jag segat hemma ett tag och sen mött några kompisar och köpt klänning till imorrn. Vad händer imorrn, jo, IDROTTSGALAN! Jag och dom andra 9:orna i nacka musikklasser ska vara där och köra. Så det blir kul, tidigt i globen imorrn för att repa. Såg nyss solsidan, Ove Sundberg i mitt hjärta!!
BÄST

Pocketful of sunshine

Jag har fastnat på denna låt!

La vie en rose

Förlåt för dålig uppdatering men har varit upptagen, hehe:) Blogg.se är elaka och låter inte mej ladda upp bilder, onödigt av dom tycker jag. Idag har jag iallafall åkt till jobbet MEN kommunen klantar sej och vi är fem tränare och noll barn. Men men, vi fick iallafall betalt för att sitta och snacka i 40 minuter så det var väl bra:) Sen gick jag, Julia (tränare) och hennes lillsyrra till forum och jag hängde med dom medans dom köpte grejer. Själv har man ju 42 öre på kontot, rich bitch i know;) Får lön och barnbidrag 25:e så det går nog bra. Aja, snart blir det pizza och plugg. Yeeey!!

Jag ♥ Svartvitt


Fika!

Idag är det torsdag och imorrn är fredag, jippie! Efter en seg dag i skolan så bestämde vi att vi förtjänade lite fika eftersom vi stått ut hela dagen:) Nu pluggar jag engelska eftersom jag inte gjorde det på lektionen, hehe, men det gjorde ingen..

Austronaut

Håller på att fixa med header men det blir bara fuult. Hmmm, jag har inga bilder på mej själv men jag tar inte såpass bra bilder att jag skulle kunna ha dom som header. Ska se till att få någon annan att låna min kamera ibland, då brukar det bli några bilder:) Men nu har jag städat, efter att ha skjutit upp det några veckor, hehe. Men nu lyssnar jag på underbara Salem al Fakir. Visste ni förresten att jag har sjungit med honom? Japp, det är sant!

Fyndat!

Fyndat på Body Shop!! Dom rear hur mycket som helst och köpte denna för 85 kr när dom egentligen kostar 165 kr!! Wiie, jag är glaad:) Skynda er för för dom slutar sälja en del dofter och grejer som dom rear ut nu!

♥SNÖ♥



Dog days are over

Har haft en riktigt sugig dag idag, inget speciellt men bara en massa små saker som tillslut blir för mycket. Men har iallafall nyss tagit ett långt bad, inte så bra kanske men aja. Nu ska ja snart sova för det har vart mycket idag men jag lägger in en dagens låt! Är beroende av den här för tillfället:)
"Dog days are over" I mitt ♥

När man åker buss med nacka musikklasser..

..så blir det såhär!

Designhjälp!

Tänkte bara skriva det här igen så att ingen som kollar förbi missar det här. Om någon som ser det här är bra på designer och sånt och är villig att hjälpa mej så är det bara att skriva i kommentarerna. Jag ger inget betalt eller nåt, men självklart länk med på bloggen så det står vem som har gjort designen, och sen inget avancerat utan ganska enkelt men så att det ser snyggt ut. Jättebra om någon ser det här, för jag vet hur kul min blogg ser ut nu och det ser inte kul ut alls, så hjälp!
Det var allt för nu, pussar och kramar och allt sånt där //Johanna

Gymnasievalgymnasievalgymnasieval

Vad ska man välja?? Jag blir så trött. Det finns en skola jag verkligen vill gå på och om jag kommer in där blir jag grymt lycklig, men om jag inte kommer in vart ska jag gå då?? Det finns typ tusen olika skolor att välja på känns det som men det gör bara allt värre. Det suger också att man nästan behöver veta vad man vill jobba med i livet innan man väljer gymnasie och inriktning, jag vet väl inte vad jag vill bli när jag är 15 år?! Allt är en röra när det gäller gymnasier, intagningspoäng, intagningsprov och allthopa. Vill bara gå i ide tills sommarn börjar, känns det som just nu... Fan vad negativ jag blivit helt plötsligt.

Fönstershoppat!

Ge mej! Har vart inne på hm.se och suktat efter nya kläder och grejer och jag blir bara så himla sur på att ja inte får mitt barnbidrag och min lön förrens två veckor! Det känns som jag inte kan göra nånting nu när jag är pank för tillfället för att jag handlade julklappar för den här månadens barnbidrag. F*n..

Fruity Smootie!


Gammal bild men jag det är vad jag har gjort idag, typ:) Vaknade sent, segade mej och gjorde smoothie och sånt, segade mej ännu mer framför TVn och duschade i en nästan en timme. Mamma och pappa blir inte glada när vattenräkningen kommer:) Planer idag är att jag ska fortsätta som jag redan gjort, dvs sega och slappa. Men har iallafall bestämt för att bestämma mej exakt vilka gymnasier jag ska söka till idag. Det suger att gå i nian, men men.
Nu ska jag fortsätta sega, ha en bra dag //Johanna

Designhjälp??

Nej men idag har jag suttit i ett lite öde hus och planerat i två timmar, fikat och ätit i nog sammanlagt två timmar, jag har stått på stolar med massa andra människor och försökt ställa oss i namn-ordning utan att prata och utan att ramla ner och sen har jag lyssnat på en j*vla massa snack som inte alls angår mej! Ja vi vet ju alla va det innebär, eller inte, planeringsdag med Skuru!
Jo jag är ju simtränare och simskolelärare så idag har vi suttit och planerat och snackat om det hela dagen! Men det är sånt man får ta, jag är ju glad att jag har ett jobb iallafall och det är ju ändå ganska roliga människor där:)
Ska bli bättre på att uppdatera, lätt att säga jag vet men ändå. Jag har bara noll inspiration just nu och inget att skriva om, hjälp någon?!
Juste, om någon som ser det här är bra på designer och sånt och är villig att hjälpa mej så är det bara att skriva i kommentarerna. Jag ger inget betalt eller nåt, men självklart länk med på bloggen så det står vem som har gjort designen, och sen inget avancerat utan ganska enkelt men så att det ser snyggt ut. Jättebra om någon ser det här, för jag vet hur kul min blogg ser ut nu och det ser inte kul ut alls, så hjälp!
Det var allt för nu, pussar och kramar och allt sånt där //Johanna

Hejhej

Såå, hej hur mår ni? Vaknade halv tolv imorse, blir alltid så nere när ja vaknar sent för det känns som om ja missat hela dan:) Men nu ska jag iväg till Klara och vi ska hängam, chilla, ni vet :) Sen blir det bio och middag med henna och två andra snälla människor. Ska bli bättre på att uppdatera men jag har varit upptagen med att göra ingenting ;P Ajaa, fler uppdateringar sen, ha det gött!

Hej..

Vet att min blogg just nu är ungefär lika kul som en sten men orkar inte fixa med design och grejer nu så det får vara som det är. Jag heter iallafall Johanna, 15 år, och gillar lite allt möjligt som foto, musik och annat. Fick ett infall och va bara tvungen att skaffa en blogg :) Aja, ska se om ja kan göra nåt åt hur det ser ut här nu, byee

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0